Home

Manualul de identitate vizuala portrait

Manualul de Identitate Vizual pentru Instrumentele Structurale, revizuit n luna ianuarie 2018. 0 Admin aprilie 13, 2016 Implementare proiecte, Manual de Identitate Vizuala POCA POCA.

Previous Strategia de comunicare pentru instrumente structurale 2014 2020. Manualul de identitate vizual al Academiei de Studii Economice din Bucureti utilizeaz urmtoarele fonturi: 1. Times New Roman 2.

Arial Reguli de utilizare a fonturilor: Recomandm folosirea a cel mult dou stiluri grafice (unul pentru titluri i unul pentru Manualul de identitate vizual este un ghid tehnic de grafic elaborat cu scopul de a prezenta elemente de compoziie utilizate n construcia unui brand. Manualul de identitate vizual al Curii de Conturi este structurat ca viziune, reguli i domenii de aplicare n concordan cu manualele similare ale unor instituii internaionale sau naionale (ministere, agenii, instituii de O idee bun pentru a implementa un sistem de identitate vizual care s ajute la dezvoltarea armonioas a brandului sau companiei este manualul de identitate vizual.

Acesta poate fi un instrument redactat sub form de brour sau carte n care se regsete tot ce ine de identitatea vizual, specificaii tehnice cu privire la AM PODCA a publicat Manualul de identitate vizuala a programului. Prevederile acestuia se aplica doar beneficiarilor care vor incheia contracte de finantare. Pentru proiectele aflate in stadiul de implementare, se vor respecta in continuare prevederile din Manualul de implementare a proiectelor finantate in cadrul PODCA.

Manualul de identitate vizuala se foloseste pentru: panouri publicitare, placi permanente, afise, publicatii si alte materiale cu caracter informativ (inclusiv CDuri si DVDuri), materiale audiovideo, siteuri web, comunicate de presa, prezentari, anunturi publicitare. n scopul asigurrii unei identiti vizuale armonioase i pentru respectarea unitar a regulilor privind vizibilitatea, Manualul de Manualul de identitate vizuala portrait Vizual pentru Instrumentele Structurale n Romnia (manualul) i regulile specice stabilite de ecare Autoritate de Identitate Vizuala POSDRU 2007 2013 Beneficiarii finanrilor nerambursabile din FSE prin POSDRU, responsabili de implementarea proiectelor finanate de Uniunea European.

Manualul de Identitate Vizual este parte integrant a contractelor de finanare ncheiate n cadrul programelor finanate de Prezentul manual de brand reprezint un set minim de criterii pe baza crora este aliniat strategia de comunicare a instituiei.

Universitatea i structurile sale vor comunica unitar i se vor identifica prin elemente grafice comune. Manualul de identitate vizuala se foloseste pentru: panouri publicitare, placi permanente, afise, publicatii si alte materiale cu caracter informativ (inclusiv CDuri si DVDuri), materiale audiovideo, siteuri web, comunicate de presa, prezentari, anunturi publicitare. universitatea de stat de medicin i farmacie nicolae testemianu din republica moldova manual de identitate vizual 1 apartenena instituional.