Home

Pompa de scos apa manuala

Pompa Manuala De Apa OLX. ro. OLX. ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Pompa manuala pentru apa Grunberg GR342Pompa Aqual Grunberg pentru sticle de 5, 8, 10 litri si recipiente de policarbon de 12 si 19 litri.

Este practica si utila putand fi folosita atat acasa cat si atunci cand mergeti in concediu. Jun 09, 2014 Demo. Cum se poate face o pompa manuala de apa! ! ! ! Pompa Manuala Apa 26 oferte la preturi avantajoase. Pe Okazii. ro ai Magazine cu mii de calificative pozitive, Reduceri si Livrare Gratuita oriunde in tara.

Cumpara in siguranta prin Garantia de Livrare. Pompa Nostalgie este o pompa manuala pentru apa potabila si este de culoare verde. Inaltimea pompei este de 66 cm, iar conexiunea este 114 grade. Flansa circulara si cilindrul sunt de 75 mm. Este utilizata la absortia apei de la o adancime de maxim 7 metri. Cauti Pompa Apa Manuala?

Compara preturile la Pompa Apa Manuala, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Jun 02, 2011 Pompa manuala de scos apa din fantana Mai stiti pompele vechi care erau instalate pe strazi, te duceai cu galeata, dadeai la pompa si curgea apa? Imi Daca esti in cautarea de pompa apa manuala, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru pompa apa manuala si iti vom trimite cea mai buna oferta.

Intra pe site si fa o cerere de oferta pentru pompa apa manuala 250 lei: Pompa apa manuala de adancime din pvc construita in special pentru a inlocui traditionala galeata din fantanadar si pentru momentele in care sunt pene de curent electric.

Durata de