Home

Manualitats fanalets de reis

Una segona activitat relacionada amb els Reis Mags es far el dilluns 2 de gener, al Centre Cvic Tac. En aquesta ocasi es tracta d'un taller de manualitats que ensenyar a fer uns Reis Mags. fanalet de paper En el taller hem estat treballant a conscincia per fer el fanalet de la nit de reis. Aquests fanalets els hem fet encolant capes de paper de seda sobre un globus.

Fanalets de cartr See more. Taller de fanalets de tardor Mam recicla: 24 manualitats de Nadal 24 manualidades de Navidad 24 manualidades de Natal. Find this Pin and more on Fanalets by Idees Magistrals. See more. Jar Crafts Casino Art projects Christmas Ideas Initials Libraries Art& Jan 11, 2010 Ja falta poc per l'arribada de ses Magestats Els Tres Reis d'Orient, i com s tradici els hem d'anar a esperar amb un fanalet ben bonic, i aix es fixin en nosaltres, i ens portin moltes coses.

Nosaltres aquest any, com que ens han sortit tan be les boles de fotos, hem utilitzat el mateix sistema per fer els fanalets, per canviant els Tot ser poc per els nostres reis de casa MANUALITATS FANALETS PER A LA REVETLLA DE SANT JOAN Una proposta senzilla i divertida per a fer amb la vostra canalla per a la revetlla de St.

Joan o per qualsevol festa a l'aire lliure. Aix siha de ser de Dec 09, 2008 estem fent un fanalet per anar a rebre els reis Idees per fer un fanalet de Reis original II I ara pensareu: aquestes noies es repeteixen, oi?

Doncs no, b s, per ho fem, senzillament perqu, com que sabem que us va encantar el post dels fanalets, en fem una segona part, perqu us ho mereixeu, perqu ens encanta que us encanti i perqu s, apa! Taller infantil per fer fanalets de Reis, Fets amb cartulina i amb complements decoratius. Fem un Fanalet de llauna. Colloquem una espelmeta petita a l'interior. Apagueu els llums i veureu quin resultat nobteniu. Manualitats de Sant Joan. sant joan fanalet manualitats reciclades llauna espelma.

Articles relacionats. GARLANDES DE PAPER; REVETLLA DE SANT JOAN; dijous, 15 de desembre de 2011 Fanalets de Reis, Manualitats, Nadal FANALETS PER ANAR A REBRE ELS REIS La nit de Reis, molts nens i nenes van a rebre els Reis Orient amb fanalets, ja que grcies a la claror d'aquests els Reis podran veure b el Manualitats fanalets de reis i no es perdran.

El dia dels nervis, dels ulls brillants, d'anar a dormir d'hora sense queixarse, en definitiva, el dia dels Reis i dels fanalets.

Ja fa anys que optem per aprofitar els dies de vacances per fabricarnos nosaltres mateixes els fanalets. Etiquetes: manualitats, Nadal, tradicions divendres, 2 de gener de 2009 Per fer el nostre fanalet, necessitarem: 2 cartulines (mida A4 o una miqueta ms gran)